Υπηρεσίες και οργάνωση κηδείας
Do


Υπηρεσίες μας
Υπηρεσίες μας

Οργάνωση τελετής Κηδείας Τέλεση μνημοσύνων Ανθοστολισμοί Αποτέφρωση – Καύση σορού Επαναπατρισμός νεκρών
Εκταφή σορού Μεταφορά σωρού στο εξωτερικό

Πληροφορίες
Τελετές
Τελετές

Χρήστος Γκρέκας

Πληροφορίες
ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ
ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ

Η επιλογή της εξόδιας διαδικασίας είναι απόλυτα προσωπική υπόθεση. Το γραφείο μας, σεβόμενο πλήρως τις επιθυμίες σας, στηρίζει την όποια επιλογή σας και αναλαμβάνει την αποτέφρωση του αγαπημένου σας προσώπου

Πληροφορίες
Teletes Grekas

Οργάνωση Κηδειών
Μνημόσυνα
Μεταφορά Σορών
Αποτέφρωση
Ταφές
Εκταφές
Επαναπατρισμοί

Οργάνωση Θρησκευτικής Κηδείας


Tα γραφεία τελετών Χρήστου Γκρέκα  συμπαραστέκονται δίπλα στην οικογένεια και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αξιοποιώντας και την παραμικρή λεπτομέρεια με την πολύχρονη εμπειρία τους, ώστε να οργανώσουν την Θρησκευτική Τελετή με τρόπο ουσιαστικό και άκρως επαγγελματικό

.

Καθορίζουμε την ημέρα και ώρα της κηδείας. Μεταφέρουμε με ιδιόκτητα νεκροφόρα οχήματα τη σορό, από τον τόπο θανάτου στον ψυκτικό θάλαμο του κοιμητηρίου ή στο νεκροτομείο, εφόσον χρειαστεί νεκροψία. Φροντίζουμε για την ετοιμασία και τον καλλωπισμό της σορού με εξειδικευμένο προσωπικό. Αναλαμβάνουμε τον ανθοστολισμό του φερέτρου με άνθη της επιλογής σας Διευθετούμε κάθε γραφειοκρατική διαδικασία που αφορά στην έκδοση της άδειας ταφής και των ληξιαρχικών πράξεων θανάτου. Αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση της εκκλησίας με όμορφες και ποιοτικές ανθοσυνθέσεις.
Διαθέτουμε προσωπικό εκφοράς της σορού . Διαθέτουμε νεκροφόρα οχήματα για τη νεκρώσιμη πομπή. Αναγγέλουμε το γεγονός της κηδείας στις εφημερίδες που θέλετε. Εκτυπώνουμε και θυροκολλούμε τα αγγελτήρια της κηδείας. Διευθετούμε την μεταφορά των παρευρισκόμενων από και προς το νεκροταφείο, μισθώνοντας πούλμαν, εντός ή και εκτός Αττικής για την περίπτωση του επαναπατρισμού. Διαθέτουμε μία μεγάλη & ποιοτική γκάμα  φέρετρων. Παραγγέλνουμε και μεταφέρουμε τα άνθινα στέφανα της κηδείας.
γραφεία τελετών
ΜΑΡΟΥΣΙ
2106095955  , 6977212042
ΠΕΝΤΕΛΗΣ 80, ΜΑΡΟΥΣΙ
xristosgrekas@yahoo.gr

Δίπλα σας με σεβασμό 24 ώρες
τηλέφωνα για άμεση επικοινωνία


Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τη διοργάνωση τελετών κάθε κατηγορίας. Βρισκόμαστε στο πλευρό σας κατά τη διάρκεια μιας τόσο δύσκολης στιγμής, παρέχοντας λύσεις και προβλέποντας την παραμικρή λεπτομέρεια. Αισθανθείτε ασφαλείς και ήρεμοι γιατί όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Από το 1955 στην οργάνωση των επικήδειων τελετών, είμαστε δίπλα σας να σας ενημερώσουμε άμεσα και υπεύθυνα για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, όπως και για τις διαθέσιμες επιλογές που μπορείτε να έχετε σε κάθε τύπο πένθιμης τελετής.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΡΕΚΑΣ
Οργάνωση Κηδειών Μνημόσυνα
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΠΕΝΤΕΛΗΣ
80, ΜΑΡΟΥΣΙ
2106095955