Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το γραφείο τελετών Χρήστου Γκρέκα

 

210609 5955

697721 2042

ΠΕΝΤΕΛΗΣ 80, ΜΑΡΟΥΣΙ

 

Καλέστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ +302106095955
Στείλτε μήνυμα

Ηλεκτρονικό Μήνυμα
Ταχυδρομική Διεύθυνση

Πεντέλης 80, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 26
ΤΕΛΕΤΕΣ
Τελετές
Τα γραφεία τελετών Χρήστου Γκρέκα δραστηριοποιούνται στο χώρο των πένθιμων τελετών από το 1955 με έδρα την Αθήνα , με σεβασμό και συνέπεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει κάθε οικογένεια. Καθορίζουμε την ημέρα και ώρα της κηδείας. Μεταφέρουμε με ιδιόκτητα νεκροφόρα οχήματα τη σορό, από τον τόπο θανάτου στον ψυκτικό θάλαμο του κοιμητηρίου ή στο νεκροτομείο, εφόσον χρειαστεί νεκροψία.
ΤΕΛΕΤΕΣ
Οργάνωση Κηδειών
Φροντίζουμε για την ετοιμασία και τον καλλωπισμό της σορού με εξειδικευμένο προσωπικό. Αναλαμβάνουμε τον ανθοστολισμό του φέρετρου με άνθη της επιλογής σας Διευθετούμε κάθε γραφειοκρατική διαδικασία που αφορά στην έκδοση της άδειας ταφής και των ληξιαρχικών πράξεων θανάτου. Αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση της εκκλησίας με όμορφες και ποιοτικές ανθοσυνθέσεις.
ΤΕΛΕΤΕΣ ΓΚΡΕΚΑΣ
Μνημόσυνα
Tα γραφεία τελετών Χρήστου Γκρέκα συμπαραστέκονται δίπλα στην οικογένεια και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αξιοποιώντας και την παραμικρή λεπτομέρεια με την πολύχρονη εμπειρία τους, ώστε να οργανώσουν την Θρησκευτική Τελετή με τρόπο ουσιαστικό και άκρως επαγγελματικό.
Τελετές Γκρέκας
Αναλαμβάνουμε την μεταφορά της σορού σε Ελλάδα και εξωτερικό με απόλυτη φροντίδα και αξιοπρέπεια

Αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε και να τελέσουμε με απόλυτο σεβασμό και αξιοπρέπεια την κηδεία του εκλιπόντος ανθρώπου σας και να καλύψουμε την οποιαδήποτε ανάγκη και επιθυμία σας σχετικά με την τελετή.
Γραφείω Τελετών
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΡΕΚΑΣ
Οργάνωση Κηδειών Μνημόσυνα
Διεύθυνση

ΠΕΝΤΕΛΗΣ 80, ΜΑΡΟΥΣΙ
151 26 Τ.Κ.

2106095955