Μεταφορά σορού, οστών και τέφρας από το Γραφείο Κηδειών
Χρήστου Γκρέκα
Μεταφορά σορού, οστών και τέφρας απευθυνθείτε στο γραφείο μας και για τον επαναπατρισμό της σορού από οποιαδήποτε χώρα προς την Ελλάδα.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΟΡΟΥ – ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣΤο Γραφείο μας αναλαμβάνει τη μεταφορά σορού από και προς την επαρχία, σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος. Στην περίπτωση που επιθυμία του εκλιπόντα ή των συγγενών του είναι ο ενταφιασμός στη γενέτειρα και όχι στον τόπο διαμονής, το γραφείο μας μπορεί να διεκπεραιώσει όλες τις σχετικές διαδικασίες.
Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά της σορού και τη διεξαγωγή της τελετής σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος. Μπορούμε, επίσης, να αναλάβουμε τη μεταφορά σορού από την Ελλάδα στο εξωτερικό.


Δίπλα σας με σεβασμό 24 ώρες
τηλέφωνα για άμεση επικοινωνία

2106095955
6977212042

ΠΕΝΤΕΛΗΣ 80, ΜΑΡΟΥΣΙ

ΤΕΛΕΤΕΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ

Διαθέτουμε την δυνατότητα οδικής μεταφοράς , όπου είναι εφικτό , αλλά και αεροπορικής ή ακτοπλοϊκής εάν η απόσταση είναι μεγάλη.

Συνεργαζόμαστε με διεθνείς οίκους τελετών από όλο τον κόσμο . Εσείς μπορείτε απλά να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα αναλάβουμε οτιδήτοπε αφορά την μεταφορά της σωρού καθώς και τις υπόλοιπες διαδικασίες . Θέλουμε να προσφέρουμε ασφάλεια και συνέπεια ακόμα και στις πιο ευάλωτες στιγμές σας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΡΕΚΑΣ
Οργάνωση Κηδειών Μνημόσυνα
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΠΕΝΤΕΛΗΣ 80, ΜΑΡΟΥΣΙ
2106095955